Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області проходять практику здобувачі вищої освіти Університетів Кіровоградщини та України

опубліковано 08 травня 2023 о 15:11

У рамках Договору про співробітництво між ГУ ДПС у Кіровоградській області та Центральноукраїнським національним технічним університетом, а також Договору на проведення практики студентів закладів вищої освіти  між ГУ ДПС у Кіровоградській області та державним податковим університетом, в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області організовано проходження практики здобувачів вищої освіти Університетів в структурних підрозділах податкової служби, де наразі проходять виробничу практику вісім студентів ВУЗів.

Сьогодні в. о. начальника ГУ ДПС в області Олексій Лондар зустрівся із студентами задля обговорення питань, які виникають в процесі проходження практики.

«Одним із напрямів роботи Головного управління ДПС у Кіровоградській області є ефективна комунікація з вищими навчальними закладами міста та України. Така співпраця направлена на залучення молодих фахівців до команди податківців», - зазначив очільник обласного податкового відомства на зустрічі із студентами.

За час проходження стажування податківці ознайомили студентів з основними напрямами роботи, завданнями та функціями, які покладені на органи державної податкової служби, а також про напрямки роботи структурних підрозділів, зокрема, податкового адміністрування фізичних осіб, юридичних осіб, податкового аудиту, запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, їх основні завдання та функції.

А також студенти дізналися про:

- організацію проходження виробничої та переддипломної практики у структурних підрозділах; 

- порядок стажування громадян із числа молоді; 

- умови праці посадових осіб, режим роботи; 

- порядок вступу на державну службу. 

Студентів проінформовано про Програму адаптації новопризначених працівників податкової служби, Зручнобук, який розроблено для надання відповідей на більшість питань нового працівника, про можливість проходження практики та стажування тощо. 

Очільник податкової служби області Олексій Лондар детально зупинився на перевагах державної служби - безстроковість, соціальні гарантії, стабільна оплата праці. За його словами, державна служба постійно розвивається, переймає найсучасніші методи роботи – від новацій у сфері управління персоналом, електронного  урядування, до використання сучасних підходів управління проєктами. 

На завершення, побажав студентам успіхів та подякував за виявлений інтерес до державної служби. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області