Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відновлення діяльності на деокупованих територіях та підтримка бізнесу – у фокусі уваги керівництва ДПС

, опубліковано 02 травня 2023 о 14:53

27 квітня 2023 року в. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко з робочим візитом відвідала Херсонщину. Як відзначила керівник Служби, після звільнення від окупації та важких втрат у регіоні поступово відновлюється підприємницька діяльність. 

«Наше головне завдання на сьогодні – злагоджена робота податкової служби. Спільно маємо працювати над відновленням регіону. ДПС постійно тримає вектор на поліпшення якості та умов надання послуг платникам в умовах дії воєнного стану, зокрема, на деокупованих територіях України. Дякую всім платникам Херсонщини, які навіть у складних умовах продовжували працювати та сплачувати такі необхідні для нашої країни кошти до бюджету», – зазначила Тетяна Кірієнко. 

Вона також акцентувала увагу на важливості співпраці податкової служби Херсонщини та органів місцевого самоврядування, що є запорукою успішного відновлення регіону. Очільниця ДПС також подякувала податківцям Херсонщини за витримку та готовність працювати.   

Під час візиту було поновлено роботу Центру обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. 

Це дозволить платникам швидко та зручно отримувати консультації з питань використання електронних сервісів, питань податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи ДПС, а саме: як подати або отримати документи та інші послуги через електронний кабінет, під’єднатися до чатботу infoTAX, де є можливість отримати свої дані онлайн. 

Для безпеки платників та відвідувачів ЦОП обслуговування здійснюється з певними обмеженнями, тому перед плануванням відвідування радимо заздалегідь телефонувати за номером «гарячої лінії» 0953228412. 

 

P.S. Звертаємо увагу, що в умовах дії воєнного стану найбільш зручною та безпечною залишається можливість отримання послуг дистанційно, використовуючи електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет.