Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня-лютого до продавців та виробників підакцизних товарів Кіровоградщини застосовано 5 млн гривень фінансових санкцій

опубліковано 27 березня 2023 о 08:22

Протягом січня-лютого 2023 року фахівцями управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Кіровоградській області проведено 31 фактичну перевірку суб’єктів господарювання, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 3 млн 654,5 тис. гривень. 

Найбільші суми донараховано за такі порушення, як безліцензійна роздрібна торгівля рідинами, що використовуються в електронних сигаретах – 665,3 тис. грн.; зберігання, реалізація алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка - 136 тис. грн.; порушення норм закону №265/95-ВР – 1 млн. 353,4 тис. грн.; безліцензійна діяльність у сфері обігу пального – 1 млн. гривень.

На підставі матеріалів перевірки отриманих від ГУ ДПС у Волинській області застосовано 1 млн. грн. фінансових санкцій за зберігання пального без наявності відповідної ліцензії.

На підставі матеріалів, отриманих від ГУ Нацполіції у Кіровоградській області до суб’єктів господарювання застосовано 275,4 тис. грн фінансових санкцій за порушення законодавства в сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області