Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом 2022 року податківці Кіровоградщини надали платникам податків 96,8 тис. адміністративних послуг

опубліковано 24 січня 2023 о 08:44

Як повідомили в управлінні податкових сервісів Головного управління ДПС у Кіровоградській області, через центри обслуговування платників, місця прийому суб’єктів звернень та засобами телекомунікаційного зв’язку Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області забезпечується надання 79 адміністративних послуг.

Протягом 2022 року спеціалістами податкового органу області надано
96,8 тис. адміністративних послуг, з них 76 тис., або 79 відс., надано через центри обслуговування платників та місця прийому суб’єктів звернень, 20,8 тис., або 21 відс., отримано платниками податків в електронному вигляді.

Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; реєстрації платника єдиного податку та надання витягу з реєстру платників єдиного податку; видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи тощо.

Інформація про перелік адміністративних послуг, які надаються в центрах обслуговування платників, а також інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв.

Перелік центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Кіровоградській області, до яких можна звернутися за отриманням адміністративних послуг.

  Головне управління ДПС у Кіровоградській області