Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2022 рік до податкової служби Кіровоградської області надійшов 101 запит на отримання публічної інформації

опубліковано 10 січня 2023 о 08:44

За 2022 рік до Головного управління ДПС у Кіровоградській області надійшов 101 запит на отримання публічної інформації.

Найбільше запитів на отримання публічної інформації надійшло від юридичних осіб – 59 запитів. Від фізичних осіб за 2022 рік надійшло 40 запитів на отримання публічної інформації та 2 запити - від об’єднань громадян.

За результатами розгляду запитів: задоволено – 60, відмовлено у розгляді по 38 запитах, перенаправлено за належністю 3 запити.

Види запитуваної інформації: щодо діяльності суб’єктів господарської діяльності; надання копій документів; критеріїв ризиковості платника податків та реєстрації податкових накладних; отримання довідок по заробітній платі; розміщення на офіційному сайті Пенсійного фонду України інформації про листки тимчасової непрацездатності; кількості платників; проведення КПР; інформації про архів та вхідну кореспонденцію; розрахунку виплачених сум та передачі ТМЦ; зняття з обліку ФОП; електронного кабінету, статусу платника ПДВ та податкового кредиту; виконання рішення суду; роботи органів ДПС; сплачених сум податків та сум заборгованості; чинності наказу; відомостей загальної характеристики по Кропивницькій митниці.

  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області