Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області відбулась зустріч з аграріями Кіровоградщини

опубліковано 17 листопада 2022 о 16:03

Сьогодні, 17 листопада, у рамках дії комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області відбулась зустріч з аграріями Кіровоградщини.

У зустрічі прийняли участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області (ГУ ДПС) Олексій Лондар, заступники начальника ГУ ДПС Костянтин Ткаченко, Валентина Сєкунова, Світлана Кондратюк та фахівці податкової служби області.

Серед запрошених були керівники: СТОВ «Степ-Агро», СТОВ «Агрофірма «Вікторія», ТОВ "Долинське", ТОВ ім. Фрунзе, ТОВ "Влада-Агро", СТОВ «Агролан», СТОВ «Зоря»; СТОВ «Мир», ПАФ «Зоря», ТОВ «Степ», ТОВ «Шевченка».

Під час зустрічі обговорювалися актуальні питання діяльності суб’єктів господарювання аграрного сектору.

Зокрема, обговорили найбільш проблемні для платників податків питання щодо реєстрації/зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, а також визначили шляхи покращення взаємодії платників з податковою службою області для системного вирішення проблемних питань.

Олексій Лондар зазначив, що зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба продовжує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності та використовує результативні формати співпраці з платниками. Одним із таких сучасних форматів співпраці з бізнесом є комунікаційна податкова платформа, яка створена і працює у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області задля якісної та оперативної комунікації з представниками бізнес-спільноти та громадськості.

На завершення зустрічі керівник податкової служби області привітав усіх присутніх з професійним святом – Днем працівників сільського господарства. Він щиро подякував за самовіддану працю та побажав усім найскорішої перемоги. Запрошені були відзначені Подяками Головного управління ДПС у Кіровоградській області та квітами.

До привітань долучилися також і заступники ГУ ДПС в області.

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області