Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень-липень 2022 року від платників Кіровоградщини до бюджету надійшло майже 4 млрд гривень ЄСВ

опубліковано 04 серпня 2022 о 10:01

Головне управління ДПС у Кіровоградській області висловлює подяку усім платникам за можливість, яку вони забезпечують у цей важкий для країни час для виплат пенсій, для фінансової підтримки наших відважних воїнів, які борються за наше майбутнє.

Протягом семи місяців цього року платниками, які перебувають на обліку в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області, забезпечено надходження 3 млрд 911,9 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Цей показник перевищує суму сплати єдиного внеску за січень-липень 2021 року на 968,8 млн грн або 32,9 відсотків. Індикативний показник виконано на 114,9 відсотків.

У липні 2022 року забезпечено надходження 579,3 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищує показник аналогічного періоду 2021 року на 35,9 відс. або 153,1 млн гривень.

У податковому відомстві наголошують, що дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам контролюється органами ДПС з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальної допомоги.

Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави!

 

ГУ ДПС у Кіровоградській області