Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди Дня Конституції України у Головному управління ДПС у Кіровоградській області відбувся просвітницький захід

, опубліковано 28 червня 2022 о 14:32

28 червня вся Україна відзначає державне свято - День Конституції України. Кіровоградські податківці цього річ, окрім урочистої частини, мали можливість прослухати цікаву лекцію на тему: «Кропивницький з висоти пташиного польоту».

На початку урочостистей до колег звернулася в.о. начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Валентина Сєкунова. «У червні 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Це сталося на п'ятий рік після проголошення незалежності. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Саме зараз, саме в наш час і саме в таких умовах, коли російська війна випробовує нашу здатність зберегти свободу та єдність, це свято є визначним», - зазначила очільниця обласного податкового відомства. Також посадовиця привітала присутніх зі святом та передала слово провідному бібліотекарю обласної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського Світлана Волковій. Вона розповіла про захоплюючі сторінки історії міста Кропивницький, про його старовинні будинки, а також їхню історію.

Наприкінці Валентина Сєкунова подякувала гості за візит і цікавий захід, побажавши усім присутнім мирного неба над головою.