Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області відбулось чергове засідання Громадської ради

опубліковано 08 червня 2022 о 14:32

Вчора, 07 червня відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У засіданні Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Валентина Сєкунова, в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС в області Наталія Івахнюк та начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області Інна Твердохліб.

Під час засідання розглядались питання щодо підсумків роботи Головного управління ДПС у Кіровоградській області за п’ять місяців 2022 року, кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році.

Окремо було розглянуто основні новації, передбачені Законом України від 12.05.2022 № 2260-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану" та питання адміністрування ПДВ під час воєнного стану, передбачені Законом України від 12.05.2022 № 2260-IX.

Окрім того, на засіданні затверджено Положення про Громадську раду при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області та План роботи Громадської ради на ІII квартал 2022 року.

Валентина Сєкунова подякувала усім членам Громадської ради за ефективну спільну роботу та зауважила, що податківцям вдалося встановити конструктивний діалог з членами громадської ради.

 

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області