Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про зміни податкового законодавства говорили під час онлайн конференції

опубліковано 14 квітня 2022 о 16:05

Сьогодні, 14 квітня 2022 року, у рамках освітнього процесу та наукової діяльності за ініціативи Економіко-технологічного інституту ім. Р. Ельворті у Кропивницькому відбулася онлайн конференція (ZOOM платформа) на тему: «Новації в податковому законодавстві».

В ході заходу обговорили зміни в адмініструванні податку на додану вартість, особливості оподаткування єдиним податком та ЄСВ, подання звітності в період дії воєнного стану, проведення фактичних перевірок, зменшення податків на пальне та товари для оборони, а також останні зміни, які були внесені до Податкового кодексу України.

Участь у онлайн заході  взяли представники учбових закладів, підприємств та інші суб’єкти господарювання Кропивницького. 

Спікерами на зустрічі від податкової служби області були заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Світлана Кондратюк, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в області Інна Твердохліб та в.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Кіровоградській області Наталія Івахнюк.

Податківці області подякували всім, хто, не дивлячись на ситуацію в країні, продовжує виконувати свій конституційний обов’язок і сплачує податки, а також повідомили, що податкова служба області працює у штатному режимі, Центри обслуговування продовжують надавати адміністративні послуги платникам податків.

Організатори онлайн конференції у свою чергу наголосили, що і надалі будуть співпрацювати з податковою службою області та інформуватимуть всіх зацікавлених про законодавчі нововведення на період воєнного стану.

 

  Головне управління ДПС у Кіровоградській області