Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся семінар з представниками Олександрівської селищної ради щодо застосування РРО з січня 2022 року

опубліковано 12 січня 2022 о 16:05

Вчора, 11 січня 2022 року, за сприяння Олександрівської селищної ради Кропивницького району, фахівцями  Головного управління ДПС у Кіровоградській області проведено тематичний семінар щодо застосування РРО та/або ПРРО з 01.01.2022 року.

Питаннями, які також обговорювалися на заході, стали питання щодо ведення обліку товарних запасів ФОП та подання звітності засобами телекомунікаційного зв'язку.

На семінарі були присутні голова Олександрівської селищної ради Олександр Безпечний, начальник Олександрівської ДПІ Олег Шеремет, начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС в області Наталія Набієва та головний податковий інспектор Олександрівської ДПІ Анатолій Щербина.

Роз’яснення з питання реєстрації та запровадження РРО/ПРРО та ведення обліку товарних запасів фізичними особами-підприємцями надала начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області Наталія Набієва.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу для кожної із сторін.

Представники Олександрівської селищної ради подякували організаторам зустрічі та висловили впевненість на ефективну співпрацю у подальшому.

https://kirovograd24.com/shortly/2022/01/18/vidbuvsja-seminar-z-predstavnikami-oleksandrivskoi-selischnoi-radi-schodo-zastosuvannja-rro-z-sichnja-tsogo-roku.htm

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області