Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пройшла урочиста церемонія нагородження сумлінних платників податків України

, опубліковано 03 грудня 2021 о 12:56

Вчора, 02 грудня 2021 року, у приміщенні Міністерства фінансів України в офлайн та онлайн форматах відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського Ювілейного Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020».

Від Кіровоградської області у заході взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області (далі – ГУ ДПС) Сергій Колотуха, Голова Ради Територіального відділення АППУ у Кіровоградській області Ігор Волков та переможець Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020» у категорії «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі – оптова торгівля» - Виробничо-комерційна фірма «Спліт» Товариство з обмеженою відповідальністю.

Роль бізнесу у процесі наповнення державного та місцевих бюджетів важко переоцінити. Адже сумлінні платники податків власною роботою демонструють, що лише прозоре ведення бізнесу та належне виконання своїх податкових зобов’язань допоможе побудувати країну європейського зразка. До того ж вчасну сплату податків на сьогоднішній день можна вбачати і як прояв патріотизму та безпосередню участь кожного українця у розбудові сильної правової України.

Традиційно головною метою цього знакового суспільно-економічного проекту є поширення інформації про його учасників і переможців, а також популяризація основних принципів прозорого ведення бізнесу, створення сприятливих умов для подальшого розвитку підприємництва та відзначення кращих здобутків платників податків.

Сергій Колотуха подякував переможцю Всеукраїнського Ювілейного Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020» за громадянську позицію та  соціальну відповідальність та зазначив, що отримуючи звання сумлінного платника податків, кожен із переможців не тільки на власному прикладі популяризує ведення чесного і прозорого бізнесу, а й публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.