Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року в погашення заборгованості по єдиному соціальному внеску надійшло 66,7 млн гривень

, опубліковано 25 листопада 2021 о 10:56

Станом на 1 листопада 2021 розмір заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску становить 237,3 млн. гривень. З початку року відбулося скорочення заборгованості з ЄСВ на 13 млн. грн., або на 5,2 відс. в порівнянні з початком року. У жовтні 2021 року зменшення заборгованості забезпечено в розмірі 5,3млн. гривень.

З метою забезпечення погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску Головним управлінням ДПС у Кіровоградські області вживаються заходи направлені на відпрацювання підприємств-боржників.

Так, за січень-жовтень 2021 року для примусового стягнення боргу до органів Державної виконавчої служби направлено на виконання 2942 узгоджені вимоги по сплаті єдиного внеску на загальну суму 60,8 млн.грн., надходження до бюджету від органів виконавчої служби склали 19,4млн.гривень.

Всього за результатами проведених органами ДПС області заходів стягнення з початку року в погашення заборгованості по єдиному соціальному внеску надійшло 66,7 млн.грн., в т.ч. 7,1 млн.грн. по фізичним особам-підприємцям.