Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

15-річчя святкує Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України

, опубліковано 18 листопада 2021 о 08:44

У листопаді 2006 року на установчій конференції пенсіонерів - ветеранів усіх рівнів було створено неприбуткову громадську організацію «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України».

Також у 2006 році було створено місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» Кіровоградської області.

Урочистості з нагоди 15-ої річниці створення громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» відбулися 17 листопада у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Нарада відбулась в режимі відеоселекторного зв`язку за участі в.о. Голови ДПС Євгена Олейнікова, Голови Ради Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» Ельвіри Єрмолаєвої, представників територіальних органів ДПС та регіональних відділень Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України».

В заході взяли участь начальник Головного управління ДПС у Кіровоградські області Олександр Дозорець, голова Ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Кіровоградської області Тетяна Іваник та члени місцевого осередку.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник обласного податкового відомства Олександр Дозорець.

«У цей святковий день щиро дякую вам, шановні ветерани, за вашу працю й неоціненний внесок у розбудову податкової системи України та зміцнення держави. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, добробуту та злагоди. Нехай кожен день життя дарує позитивні миті, приємні враження та оптимістичні прогнози, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот», - зазначив Олександр Дозорець.

З нагоди свята та за сумлінну та самовіддану багаторічну працю, активну участь у громадському житті місцевому осередку ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» Кіровоградської області вручено Подяку Головного управління ДПС у Кіровоградській області.

https://kirovograd24.com/shortly/2021/11/18/15-richchja-svjatkue-vseukrainska-asotsiatsija-veteraniv-derzhavnoi-podatkovoi-sluzhbi-ukraini.htm