Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як зареєструватися платником ПДВ?

, опубліковано 23 жовтня 2021 о 08:39

Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що будь-яка особа, що підлягає обов’язковій реєстрації як платник податку, подає до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням (місцем проживання) реєстраційну заяву платника податку на додану вартість (далі – реєстраційна заява).

Форму реєстраційної заяви (№ 1-ПДВ) затверджено наказом Міністерства  фінансів   України   від  14 листопада  2014 року № 1130 (Додаток 1).

Реєстраційна заява подається до контролюючого органу за місцезнаходженням (місцем проживання) платника засобами інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua, або інформаційно-телекомунікаційної системи «Єдине вікно подання електронної звітності».

Звертаємо увагу, що інформаційну картку адміністративної послуги «Реєстрація платника податку на додану вартість», бланк та зразок реєстраційної заяви, що подається для її отримання, розміщено на субсайті Головного управління ДПС у м. Києв у підрозділі «Адміністративні послуги» розділу «Діяльність» за посиланням:

https://kr.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/