Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося чергове засідання робочої групи щодо вирішення проблемних питань діяльності малого та мікробізнесу Кіровоградщини

, опубліковано 27 вересня 2021 о 13:40

Наприкінці минулого тижня в обласній державній адміністрації відбулось чергове засідання робочої групи для напрацювання пропозицій щодо вирішення проблемних питань діяльності малого та мікробізнесу. Участь у засіданні взяв заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

В ході зустрічі члени робочої групи обговорили актуальні питання, порушені суб»єктами підприємництва. Основною темою зустрічі стали питання, які опрацьовуються тематичними робочими групами, утвореними у складі Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Офісі Президента України.

Предметом обговорення в ході зустрічі стали зміни до проєкту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення порядку ведення обліку і застосування реєстраторів розрахункових операцій та зниження фіскального тиску на платників податків» та проєкт змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

На питання, які цікавили присутніх, відповідав заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Посадовець також зазначив, що податкова служба області максимально відкрита для співпраці з бізнесом, і готова надавати будь-які консультації в межах своїх повноважень.