Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Єгор Романюк: щодо основних показників контрольно-перевірочної роботи підрозділу податкового аудиту

, опубліковано 17 вересня 2021 о 08:50

«За результатами здійснених контрольно – перевірочних заходів в ході проведених документальних та фактичних перевірок в січні-серпні 2021 року управлінням податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській встановлено порушень чинного законодавства на загальну суму 832 млн. грн., в тому числі за результатами документальних перевірок – 828 млн. грн., фактичних перевірок – 4 млн. гривень» - про це під час інтерв’ю місцевим ЗМІ повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Єгор Романюк.

Окрім того, зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на суму 0,3 млн. грн., від’ємне значення по ПДВ на суму 65,5 млн. грн. та заявлене бюджетне відшкодування на суму 138,2 млн. гривень.

Посадовець додав, що загалом за вісім місяців 2021 року підрозділом податкового аудиту проведено 810 перевірок платників податків - юридичних та фізичних осіб, з яких документальних планових 52 перевірок, документальних позапланових 527 перевірок та 231 фактичних перевірок.