Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання запровадження одноразового добровільного декларування обговорили під час спільної наради

опубліковано 14 вересня 2021 о 16:27

Вчора, 13 серпня, в рамках взаємодії та з метою забезпечення та розвитку партнерських відносин між Управлінням Держпраці у Кіровоградській області та Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області відбулася спільна нарада за участі начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в області Інни Твердохліб.

Нарада проводилася на базі Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського.

Основна увага податківців була зосереджена на питаннях одноразового добровільного декларування.

«З 1 вересня в Україні стартувала стартувала кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Мета одноразового декларування – дати українцям можливість легалізувати доходи, з яких не були сплачені податки або були сплачені не у повному обсязі. Процедура декларування – абсолютно добровільна. Більше того, декларант не повинен підтверджувати джерела своїх доходів», - наголосила у ході заходу Інна Тердохліб. Також вона детально зупинилися на перевагах одноразового декларування, строках, порядку його проведення та ставках податку.

Зі всією інформацією, зокрема, нормативно-правовими актами, роз’яснювальними та презентаційними матеріалами, прикладами заповнення декларації можна ознайомитися на вебпорталі ДПС у банері «Одноразове добровільне декларування», - додала посадовиця.

 

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області