Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері обігу пального

опубліковано 06 вересня 2021 о 10:56

Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері обігу пального та отримали відповідні ліцензії на право оптової торгівлі пальним за наявності місць оптової торгівлі, на право роздрібної торгівлі пальним, на право зберігання пального, на право зберігання пального виключно для потреб власного споживання/ промислової переробки.

Відповідно до вимог статті 63 Податкового кодексу України платник податків зобов'язаний повідомляти про всі об'єкти оподаткування і об'єкти, пов'язані з оподаткуванням, контролюючі органи за основним місцем обліку згідно з порядком обліку платників податків.

У випадку наявності у власності (використанні) об’єктів оподаткування, пов’язаних з діяльністю, на яку отримано відповідні ліцензії (земельні ділянки, приміщення, обладнання АЗС/АГЗС, резервуари для зберігання пального, тощо) пропонуємо надати оновлені Повідомлення про об’єкти оподаткування за формою 20-ОПП.

Відповідальність за неподання до органу ДПС Повідомлення про об’єкти оподаткування за формою 20-ОПП передбачена ст.54 та ст. 117 Податкового кодексу України.

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області