Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олександр Дозорець привітав підприємців Кіровоградщини з професійним святом

опубліковано 03 вересня 2021 о 14:27

Традиційно, у першу неділю вересня, в Україні відзначається День підприємця. Це свято – своєрідна подяка, знак уваги до великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в країні, вирішенні нагальних соціально-економічних проблем. День підприємця покликаний привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

Сьогодні, 3 вересня, напередодні професійного свята на Театральній площі Кропивницького вітали та вручили відзнаки кращим підприємцям області.

В урочистому заході з нагоди Дня підприємця взяв участь начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олександр Дозорець.

Під час урочистостей Олександр Дозорець виконав приємну місію – вручив відзнаки за сумлінне виконання податкових зобов'язань перед державою, високу податкову культуру, зміцнення позитивного іміджу українського підприємництва, вагомий внесок у розвиток економіки регіону

та з нагоди Дня підприємця.

Подяки Головного управління ДПС у Кіровоградській області оголосили:

Томашевському Івану Михайловичу

Уманцю Миколі Миколайовичу

Кошлатому Ярославу Анатолійовичу

Возному Олексію Павловичу

 

Звертаючись до учасників свята, Олександр Дозорець відзначив що за 7 місяців поточного року надходження до бюджетів усіх рівнів від підприємців склали майже 666 млн.грн., в тому числі єдиного соціального внеску – 253 млн. гривень.

На даний час на території Кіровоградської області здійснюють діяльність майже 35 тисяч фізичних осіб – підприємців або 54 відсотки від загальної кількості зареєстрованих платників податків. Переважна більшість з них обрали спрощену систему оподаткування. У фізичних осіб – підприємців працюють понад 9 тисяч найманих працівників.

Він подякував бізнесменам за активну життєву позицію, за те, що змогли організувати свій бізнес, чесно сплачувати податки і створили робочі місця.

«Хочу побажати ніколи не втрачати своєї підприємницької хватки і чуття на успіх, постійно ставити перед собою нові цілі і неодмінно домагатися їх досягнень. Бажаю великих доходів і розумних витрат. Ми цінуємо наші партнерські відносини та сподіваємося на подальшу співпрацю», - додав керівник обласного податкового відомства.

 

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області