Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кіровоградські податківці провели день відкритих дверей

, опубліковано 01 вересня 2021 о 08:30

Напередодні першого вересня у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області проведено день відкритих дверей для дітей працівників, які цього року ідуть до першого класу.

Начальник Головного управління Олександр Дозорець та його заступник Сергій Колотуха привітали «першачків» з першим у їхньому житті Днем знань і побажали, щоб у них завжди було величезне бажання вчитись та пізнавати усе нове, легкого навчального року, яскравих вражень, нових друзів та відмінних оцінок. Також податківці вручили дітям подарунки та солодощі.

При цьому, маленьким гостям вдалося познайомитися з роботою податківців та зануритися в атмосферу щоденної праці своїх батьків, бабусь та дідусів. Олександр Дозорець також розповів що таке податки та для чого вони потрібні. Бурю позитивних емоцій викликали відвідини робочого кабінету керівника обласного податкового відомства, де дітей пригостили солодощами та чаєм.

Зустріч відбулася у дружній, сімейній атмосфері. Нагородою для податківців стали допитливі, радісні та натхненні обличчя першокласників.