Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Кіровоградщини приєдналися до загальнонаціонального Дня вишиванки

опубліковано 20 травня 2021 о 15:31

Сьогодні, 20 травня, керівництво та колектив Головного управління ДПС у Кіровоградській області підтримали та вшанували українські традиції та одягнули на роботу національні строї, чим вказали на свою приналежність до великої української Нації. На думку державних службовців, популяризація етнічного вбрання покликана продемонструвати єдність українського народу, адже вишиванка – генетичний код народу, органічна частина нашого життя й світосприйняття.

Це свято, як і українська вишиванка, є абсолютно самобутнім. Воно не передбачає якихось обов’язкових заходів, але, разом з тим, така дія має глибокий зміст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції. Cпільне зодягання вишиванки є ще одним виявом нашої єдності та солідарності.

До Всесвітнього дня вишиванки кіровоградські податківці організували фотовиставку вишиваних рушників та картин, а також провели конкурс на найкращу вишиванку серед колег - податківців «Чарівна краса вишиванки».

Переможниці конкурсу керівництво обласного податкового відомства вручило солодкий подарунок.

Цього дня у ДПС Кіровоградщини панувала по-особливому святкова атмосфера, яка вплинула і на робочий настрій працівників, залишивши позитивні враження та емоції на цілий день.

  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області