Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Кіровоградщині виявлено факт оптової торгівлі паливно-мастильними матеріалами без відповідної ліцензії

, опубліковано 27 квітня 2021 о 10:17

З метою боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним, на виконання доручень уряду, міжвідомчою робочою групою та Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області на постійній основі вживаються контрольно-перевірочні заходи стосовно суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю пальним.

Так, спеціалістами управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області в квітні 2021 року здійснено виїзд на територію підприємства, яке зберігало паливно-мастильні матеріали в ємностях. За результатами фактичного обстеження ємностей було виявлено, що резервуар не обладнаний рівнеміром-лічильником рівня пального. У подальшому при проведенні фактичної перевірки підтверджено оптову торгівлю пальним за наявності місць оптової торгівлі без наявності відповідної ліцензії, а також неподання до органу ДПС електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального.

У першому кварталі 2021 року спеціалістами податкового аудиту проведено 13 фактичних перевірок суб‘єктів господарювання, які здійснюють торгівлю паливно-мастильними матеріалами. Робота в даному напрямку продовжується.