Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новоархангельській ДПІ проведено зустріч з платниками податків

опубліковано 13 червня 2024 о 10:31

У Новоархангельській ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області щоденно на постійній основі проводяться зустрічі з платниками податків та надаються якісні послуги та консультації.

В ході робочих зустрічей надаються роз’яснення та консультації щодо проведення звірки з майнових податків та порядку сплати податку на нерухоме майно, мінімального податкового зобов’язання та земельного податку.

Податківці  зазначають,  що якщо громадянин отримав податкове повідомлення-рішення на сплату податку на нерухомість чи земельного податку та виявив розбіжності чи неточності між даними, які зазначені в повідомленні та документами на право власності на майно, то такий громадянин може звернутись до податкового органу для проведення звірки, написати заяву та надати підтверджуючі документи. Якщо за результатами звірки будуть виявлені неточності в податковому повідомленні-рішенні, то податковий орган сформує нове рішення.

Крім цього фахівці ГУ ДПС в області  рекомендують платникам для отримання необхідної податкової інформації користуватись електронними сервісами ДПС, зокрема сервісом «Електронний кабінет платника податків» та застосунком «Моя податкова».

Також, працівники податкової служби  акцентують увагу громадян, що у режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т.ч. для використання права на податкову знижку. 

  Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області