Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новоархангельській ДПІ відбувся практикум-навчання для ФОП

опубліковано 22 листопада 2022 о 10:41

У Новоархангельській ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області відбувся практикум-навчання для ФОП на тему «Подача податкової звітності засобами телекомунікаційного зв»язку та її переваги у застосуванні».

Так, у Новоархангельській ДПІ індивідуальні заняття проводяться вже на постійній основі для ФОП та громадян, які подають звітність вперше. Тож, 21 листопада 2022 року проведено черговий практикум та індивідуальні заняття з платниками податків, які звернулися до податкової інспекції щоб подати звітність за допомогою ЕЦП, але не вистачало практичних навиків, щоб самотужки подати декларації.

Метою подібних заходів є отримання саме практичної допомоги від податківців при подачі звітності , або подачі заяв та інших документів через електронні сервіси ДПС. Платникам податків детально та покроково надається роз»яснення, як можна швидко та доступно отримати ЕЦП через застосунок Приват -24, або поновити ЕЦП та скористатися податковими електронними сервісами. Швидко та зручно подати звітність, заяви , переглянути нарахування та сплату в ІКП, сформувати акти звірки по платежах тощо.

Фізичні особи - підприємці на практикумі отримали практичну допомогу, яку надавала старший державний інспектор Новоархангельської ДПІ - Наталія Голуб, стосовно подачі заяв на реєстрацію книг обліку розрахункових операцій за допомогою ЕЦП та відповідно успішно подали заяви отримуючи консультації фахівця.

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області