Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Світловодської ДПІ здійснено виїзд на територію села Велика Скельова в рамках кампанії декларування доходів громадян

опубліковано 22 лютого 2022 о 10:08

У рамках проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2021 року, відповідно до затвердженого Графіку спільних виїздів, начальником Світловодської ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області КОЛЄСНІКОВОЮ Валентиною 17 лютого цього року здійснено виїзд на територію села Велика Скельова Світловодської територіальної громади.

Під час зустрічі з громадянами надавались консультації та практичні рекомендації по заповненню річної податкової декларації про доходи за минулий 2021 рік , та способи подачі декларації. Присутнім було повідомлено, що податкова декларація про майновий стан і доходи (для громадян) подається до 03.05.2022 року (включно).

У ході заходу громадянам роз”яснено порядок отримання електронного цифрового підпису та надана практична допомога у користуванні "Електронним кабінетом", та які послуги фізичні особи можуть отримувати в режимі онлайн.

В ході зустрічі окремий акцент було зроблено на те, що інформацію про податкові сервіси, новини, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного, користувачі мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Кіровоградській області в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook та месенджеру Telegram.

Присутнім повідомлено про терміни порядок та особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування. 

Світловодська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області