Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Світловодській ДПІ відбулася робоча нарада з представниками Світловодської міської територіальної громади

опубліковано 06 грудня 2021 о 10:54

У рамках взаємодії з територіальними громадами 02 грудня 2021 року за участі начальника Світловодської ДПІ Валентини Колєснікової відбулася робоча нарада з представниками Світловодської міської територіальної громади.

Під час наради начальником було надано роз’яснення змін деяких норм податкового законодавства, обговорено питання щодо наповнення місцевого бюджету та проведення інвентаризації земель громади з метою встановлення власників земельних ділянок, у тому числі земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Особлива увага приділялась обговоренню організаційних заходів щодо спільної взаємодії з метою отримання потенційними декларантами (громадянами – одноосібниками та іншими категоріями декларантів електронного цифрового підпису для подальшої подачі Податкової декларації про майновий стан і доходи.

Крім цього, на зустрічі обговорено основні засади одноразового (спеціального) добровільного декларування. Начальник Світловодської ДПІ звернула увагу на те, що одноразова декларація подається виключно в електронній формі за допомогою "Електронного кабінету", а отже потенційним декларантам необхідно завчасно отримати Електронний цифровий підпис.

В ході наради окремий акцент було зроблено на те, інформацію про податкові сервіси, новини, статті, анонси, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців і багато корисного, користувачі мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС у Кіровоградській області в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook та месенджеру Telegram.

Наприкінці зустрічі було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та обміну інформацією, необхідної для системної та плідної роботи.

 

Світловодська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області