Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Добровеличківській ДПІ проведено зустріч з суб’єктами господарювання та громадянами щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування

опубліковано 21 жовтня 2021 о 10:53

Начальником Добровеличківської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області Сергієм ПОЛІЩУКОМ 19.10.2021 року проведено зустріч з суб’єктами господарювання та громадянами щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке  передбачає сплату збору з одноразового  (спеціального) добровільного декларування.

Під час зустрічі було висвітлено питання щодо об’єктів одноразового (спеціального) добровільного декларування житлових будинків, які перебувають у спільній сумісній або спільній частковій власності кількох осіб.

А також було роз’яснено щодо подачі Декларацій у будь-який зручний час через Електронний кабінет платника податків. Також з всією інформацію щодо одноразового добровільного декларування можна ознайомитися у банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.