Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новоархангельській ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області відбувся практикум на тему «Подача податкової звітності засобами телекомунікаційного зв'язку та її переваги»

опубліковано 19 жовтня 2021 о 08:44

Враховуючи те, що період декларування доходів громадян за 2020 рік завершився до 1 травня п.р. , але платники продовжують подавати декларації про майновий стан і доходи та при цьому виникає безліч запитань щодо подачі звітності за допомогою ЕЦП через Е-кабінет, а особливо виникає дуже багато питань коли громадяни подають декларацію про майновий стан та доходи - вперше.

У Новоархангельській ДПІ такі індивідуальні заняття проводяться вже на постійній основі для платників та громадян, які подають звітність вперше. Тож 18 жовтня 2021 року проведено черговий практикум та індивідуальні заняття з платниками податків, які виявили бажання подати звітність за допомогою ЕЦП, але виникали проблеми та помилки при подачі звітності.

Метою подібних заходів є отримання практичної допомоги від податківців при подачі звітності , або подачі заяв та інших документів через електронні сервіси. Платникам податків детально та покроково надається роз»яснення, як можна швидко та доступно отримати ЕЦП через додаток Приват -24, або іншими надавачами ЕДП та скористатися податковими електронними сервісами. Відразу подати звітність, переглянути нарахування та сплату в ІКП, сформувати акти звірки по платежах, тощо.

Присутні на практикумі отримали практичну допомогу, яку надавала старший державний інспектор Новоархангельської ДПІ - Наталія Голуб, стосовно подачі декларації про доходи за допомогою ЕЦП та змогли успішно подати звітність отримуючи консультації фахівця.

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області