Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новоархангельській ДПІ відбувся практикум з громадянами - одноосібниками

опубліковано 09 вересня 2021 о 13:51

У Новоархангельській ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області відбувся практикум з громадянами- одноосібниками щодо подачі декларації про майновий стан і доходи за допомогою електронних сервісів ДПС з використанням ЕЦП.

Враховуючи те, що період декларування вже завершився ( 01.05.2021 року), але громадяни -одноосібники навіть після граничних термінів ще звертаються до ЦОП ДПІ для подачі декларацій.

Так, у Новоархангельській ДПІ вкотре відбувся практикуми та індивідуальні заняття з платниками податків, які мають намір подати звітність за допомогою ЕЦП, але не вистачає досвіду та практики щоб подати декларації самотужки. Метою подібних заходів є отримання практичної допомоги від податківців при подачі звітності , або створити ЕЦП через доступні додатки в гаджетах. Платникам податків детально та покроково надається роз»яснення, як можна швидко та доступно отримати ЕЦП через додаток Приват -24, або іншими надавачами ЕДП, а також подати необхідну звітність.

Присутні на практикумі отримали практичну допомогу , які надавала начальник Новоархангельської ДПІ – Ірина Климанська, стосовно створення сертифікату та формування ЕЦП через додаток Приват-24, а також покроковий детальний інструктаж , як правильно подати декларацію про майновий стан і доходи через Електронний кабінет платника податків. Всі бажаючі отримали консультації фахівця та успішно подали декларації через електронні сервіси ДПС.

 

Новоархангельська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області