Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коли подавати додаток 1 до податкової декларації платника єдиного податку?

опубліковано 07 травня 2021 о 09:40

Платники єдиного податку першої та другої груп подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку та відомості про суми єдиного внеску, нарахованого, обчисленого і сплаченого в порядку, визначеному законом для даної категорії платників у строк, встановлений для річного податкового (звітного) періоду.

Платники єдиного податку третьої групи (фізичні особи) у складі податкової декларації платника єдиного податку за IV квартал податкового (звітного) року подають відомості про суми єдиного внеску, нарахованого, обчисленого і сплаченого в порядку, визначеному законом для даної категорії платників.

Також, передбачено подання відомості про суми єдиного внеску, нарахованого, обчисленого і сплаченого в порядку, визначеному законом для даної категорії платників у складі податкової декларації платника єдиного податку у випадку:

- призначення пенсії, матеріального забезпечення, страхових виплат. Для призначення пенсії, матеріального забезпечення, страхових виплат обов'язково зазначається тип декларації «Звітна» або «Звітна нова» з додатковою позначкою «Довідкова»;

- переходу на сплату інших податків і зборів;

- здійснення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності.

Новоукраїнська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області