Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Кіровоградщини взяли участь у засіданні робочої групи щодо проведення інвентаризації земельних ділянок на території Побузької селищної ради Голованівського району

опубліковано 29 квітня 2021 о 15:01

На минулому тижні 20 квітня 2021 року у Побузькій селищній раді Голованівського району за участю спеціалістів Голованівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Кіровоградській області відбулося засідання комісії щодо проведення інвентаризації земельних ділянок на території громади.

Присутні обговорили результати роботи комісій з інвентаризації земель населених пунктів громади, стан забезпечення земельними ділянками учасників операції Обєднаних сил, також обговорили питання виплати орендної плати за використання земельних часток (паїв) сільськогосподарськими товаровиробниками.

Основним завданням по даній роботі було виявлення тих земельних ділянок, які використовуються без оформлення відповідних документів, або право користування якими не встановлено та не проведено державну реєстрацію.

За результатами засідання прийнято рішення продовжити виїзди по населеним пунктам громади для інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та їх раціонального використання. Також було окреслено ряд завдань, що необхідно виконати у сфері земельних відносин, а саме: оренда водного фонду, оренда земельних ділянок сільськогосподарського призначення,оренда польових шляхів, оренда лісосмуг.

Голованівський відділ податків і

зборів з фізичних осіб та проведення

камеральних перевірок управління

податкового адміністрування

фізичних осіб Головного

управління ДПС у Кіровоградській

області