Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-нарада за участю начальника Голованівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Кіровоградській області Тетяною Поліщук на тему: «Декларування доходів громадян за 2020 рік»

опубліковано 06 квітня 2021 о 15:04

01 квітня 2021 року проведено семінар-нараду за участю начальника Голованівського відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Кіровоградській області Тетяни Поліщук, спеціалістів Голованівського відділу з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок ГУ ДПС у Кіровоградській та Вільшанської селищної ТГ на якій були присутні жителі Вільшанської ОТГ (зокрема ФОП, юридичні особи та громадяни, які одноосібно обробляють земельну частку (паї)).

На семінар-нараді було наголошено, що з початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у 2020 році. Обговорювалися питання про декларування доходів громадян, отриманих від обробітку земельної частки (пай) у 2020 році, правильність заповнення податкової декларації та ін.. Серед питань, що розглядались особлива увага приділялась необхідність подання декларації засобами електронного телекомунікаційного зв’язку.

Старостам сіл наголошено про організацію роботи та вжиття заходів щодо забезпечення додаткових джерел наповнення бюджету, шляхом проведення роз’яснювальної роботи щодо необхідності декларування доходів громадянами від одноосібного обробітку земельних часток (паїв), від надання в оренду (суборенду) рухомого, нерухомого майна, надання різного роду послуг населенню. Окремо зверталась увага здійсненню діяльності громадянами без державної реєстрації підприємницької діяльності.

 

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок