Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олександрійщина: робота по скороченню податкової заборгованості не припиняється

опубліковано 15 квітня 2020 о 11:02

Олександрійським управлінням Головного управління ДПС у Кіровоградській області продовжується робота по скороченню податкової заборгованості.

Сума податкового боргу станом на 01.04.2020 до бюджетів усіх рівнів по склала 543,4млн. гривень. При цьому надходження за рахунок вжитих заходів із погашення податкового боргу до зведеного бюджету за січень – березень поточного року склали 4,4млн. гривень. Такі надходження забезпечено за рахунок плідної співпраці з платниками податків, а також за рахунок вжитих органами державної податкової служби заходів стягнення, таких, як стягнення готівкових та безготівкових коштів боржників – 0,5 млн. гривень.

Слід пам’ятати, що сплата єдиного внеску є захистом прав найманих працівників області на отримання страхових виплат в майбутньому, тому несумлінні платники, що не сплачують єдиний внесок своєчасно та в повному обсязі, і, як наслідок, допускають наявність податкового боргу – позбавляють найманих працівників такого права.

Заборгованість з єдиного внеску по платниках Олександрійського управління станом на 01.04.2020 склала 70,8млн. гривень.

З метою погашення наявної заборгованості з єдиного внеску працівниками управління до суб’єктів господарювання здійснюються заходи, спрямовані на погашення такої заборгованості. В результаті вжитих заходів у січні – березні цього року в рахунок погашення заборгованості зі сплати єдиного внеску надійшло 3,5млн. гривень.

Олександрійське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області