Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія-2020: подання звітності через «Електронний кабінет»

опубліковано 30 березня 2020 о 11:07

У зв`язку з заходами спрямованими на запобігання виникнення коронавірусної хвороби (COVID-19) та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій Новоукраїнське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області рекомендує платникам податків утриматись від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби!

Нагадуємо, що громадяни які зобов’язані подати декларацію про майновий стан та доходи (далі - декларація) за 2019 рік відповідно до п. 49.3 ст. 49 Податкового кодексу України мають право надіслати декларацію до ДПІ за місцем реєстрації через поштове відділення або засобами електронного зв'язку (он-лайн).

Зокрема, платник може скористатись електронним сервісом ДПС «Електронний кабінет», вхід до зазначеного сервісу зможуть здійснити особи, які мають  особистий ключ електронного цифрового підпису виданого будь-яким Акредитованим центром сертифікації ключів. Після входу до приватної частини «Електронного кабінету» платнику потрібно обрати розділ «ЕК для громадянина», потім перейти до пункт «Податкова декларація про майновий стан і доходи» та натиснути закладку «Створити». Після виконання зазначених дій відкривається бланк декларації, який заповнюємо на основі особистих даних, зберігаємо та відправляємо до ДПС. Підтвердженням прийняття декларації буде надходження квитанції №2, в якій зазначається результат обробки звітності.

Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua або на офіційному вебсайті ДПС.

 Новоукраїнське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області