Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу центрів обслуговування під час карантину та подання документів засобами електронного зв’язку

опубліковано 26 березня 2020 о 10:57

Задля безпеки відвідувачів та з метою недопущення поширенню інфекції Кропивницьке управлінням ГУ ДПС у Кіровоградській наполегливо рекомендує платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування без нагальної потреби.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування на час карантину робота центрів обслуговування Кропивницького управління ГУ ДПС у Кіровоградській області здійснюється за графіком з 09год.00 хв. до 15год.00зв., з обідньою перервою з 13.00 до 14.00, та з технічними перервами для санітарної обробки щогодини на 10-15 хвилин. Прохання під час відвідування мати при собі засоби захисту (маски) та користуватися засобами індивідуальної гігієни які розміщені в приміщенні як для працівників так і для відвідувачів.

Нагадуємо, що платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) скориставшись засобами електронного зв’язку зокрема: скориставшись Електронним кабінетом http://cabinet.tax.gov.ua, через мережу Інтернет на поштову скриньку e-mail:kr.dpi23@tax.gov.uaта скориставшись поштою: за адресою 25009, м. Кропивницький, вул. Глинки, 2.

Кропивницьке управління ГУ ДПС у Кіровоградській області