Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В лютому платники Олександрійського управління поповнили державний бюджет майже на 150 мільйонів гривень

опубліковано 16 березня 2020 о 09:22

Сьогодення вимагає від працівників Державної податкової служби самовідданої роботи по забезпеченню надходжень, а від платників податків – сумлінного виконання своїх обов’язків.

Цьогоріч у лютому Олександрійським управлінням Головного управління ДПС у Кіровоградській області забезпечено надходження податків та зборів до загального фонду Державного бюджету в сумі 149270,0 тис.грн., що на 15962,3 тис. грн. або на 12 відсотків перевищує прогнозні показники.

Минулорічний показник наповнення загального фонду Державного бюджету за лютий складає 122647,4 тис. грн., що на 26622,6 тис. грн. більше.

Загальний фонд Державного бюджету формують такі податки і збори, як податок на прибуток, податок на додану вартість, податок на доходи фізичних осіб (25%), військовий збір, екологічний податок (45%), рентна плата за користування надрами (70%).

Такий результат роботи за лютий 2020 року засвідчує: наш колектив переконаний, що сплачені до бюджету держави податки – запорука міцності і економічної незалежності України.

Олександрійське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області