Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За два місяці 2020 року Центрами обслуговування платників Голованівського управління ГУ ДПС у Кіровоградській області надано 3332 адміністративних послуг

опубліковано 12 березня 2020 о 09:37

Впродовж січня – лютого 2020 року в Центрах обслуговування платників Голованівського управління Головного управління ДПС у Кіровоградській області фахівцями Благовіщенської ДПІ, Вільшанської ДПІ, Гайворонської ДПІ, Голованівської ДПІ, Добровеличківської ДПІ та Новоархангельської ДПІ  надано 3332 адміністративних послуг.

Найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків, яких упродовж  січня - лютого  2020 року надано 1277. Надано 1043  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків і внесено 9 відміток до паспорта громадянина України про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Крім цього зареєстровано 27 реєстраторів розрахункових операцій, 73 книги обліку розрахункових операцій та 11 розрахункових книжок.

Слід зауважити, що з 01 січня 2020 року розпочалася кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2019 року, яка передбачає подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи. Податкова декларація про майновий стан і доходи подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси до Центрів обслуговування платників.

Декларування доходів та сплата податків і зборів з отриманих доходів - обов’язок кожного громадянина, від якого залежить економічний розвиток нашої держави.

 

Голованівське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області