Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року працівниками Новоукраїнської ДПІ надано 3537 адміністративних послуг

опубліковано 07 листопада 2019 о 15:59

 Протягом десяти місяців 2019 року платникам податків та громадянам, що зареєстровані на території обслуговування Новоукраїнської ДПІ Новоукраїнського управління надано 3537 адміністративних послуг.

Однією з найбільш затребуваних послуг являється видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів. Відповідно, даною послугою з початку року скористалося 1152 платника податків.

Для отримання інформації про джерела/суми отриманих доходів необхідно подати до контролюючого органу заяву за формою №10ДР щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Для цього потрібно звернутися особисто або через представника до державної податкової інспекції за своєю податковою адресою (місцем проживання) або до іншого контролюючого органу. При цьому громадянин подає документ, що посвідчує особу.

Новоукраїнське управління ГУ ДПС в області нагадує, що для зручності платників податків у сервісі «Електронного кабінету платника» є можливість подати запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (Заява за формою №10ДР) з використанням електронного цифрового підпису.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua з використання електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

 

 Новоукраїнське управління ГУ ДПС у Кіровоградській області