Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі з молоддю податківці поговорили про податки та digital-інструменти, які спрощують ведення бізнесу

опубліковано 29 листопада 2023 о 14:43

Податкова активно працює над зміною філософії відносин з платниками, яка базуватиметься на партнерстві та взаємодії. Сьогодні відбулась зустріч за кавою з молоддю у якій взяли участь в.о. начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз, заступник начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Яніна Самсонова та начальник Кропивницької ДПІ Оксана Якименко. Захід організовано спільно з редакцією газети «Кіровоградська правда».

Керівник податкового відомства розповіла про податкову систему, про те як швидко зареєструвати бізнес та про digital-інструменти, які допомагають у підприємницькій діяльності.

Начальник міської податкової Оксана Якименко презентувала доступні електронні сервіси податкової служби та наголосила, що Центри обслуговування платників постійно готові надавати консультації з питань податкового законодавства.

Зустріч пройшла у форматі живого діалогу та в дружній атмосфері за чашкою кави. Учасники активно задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді.

«Україна змінюється, а разом із нею і податкова служба, яка перестає бути виключно контролером і переходить до ролі партнера для платників податків. Наша мета - не лише збільшити обсяги збору податків, а й створити умови для сталого розвитку бізнесу. Digital-сервіси із зручним та зрозумілим інтерфейсом, чат-боти та соціальні мережі з актуальною та оперативною інформацією щодо змін у податковому законодавстві, все це створено щоб максимально спростити процес ведення бізнесу», – наголосила наприкінці зустрічі Юлія Мороз.

Фотоматеріали за посиланням: https://kr.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/zustrichi-z-gromadskistyu/10669.html 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області