Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 17 липня 2023 о 13:03

Наприкінці минулого тижня відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У роботі Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Павло Козін, начальник управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС в області Наталія Радзіховська, начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Кіровоградській області Наталія Набієва. 

Підсумки роботи податкової служби регіону за перше півріччя поточного року, питання особливостей оподаткування неприбуткових організацій та про стан контрольно-перевірочної роботи в органах ДПС у Кіровоградській області за функціонуванням РРО обговорено на засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Окрім того, на засіданні затверджено План роботи Громадської ради на ІII квартал 2023 року. 
Від членів Громадської ради надійшло ряд питань на які керівники профільних структурних підрозділів надали вичерпні відповіді.

Всі питання порядку денного розглянуто, Ігор Волков подякував всім за конструктивний діалог і злагодженість у роботі. 

Наприкінці заходу керівник податкової служби області подякував усім за активну участь, конструктивну співпрацю та побажав плідної роботи і надалі. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області