Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 18 квітня 2023 о 15:11

Сьогодні, 18 квітня відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У роботі Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Олексій Лондар, начальник управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС в області Наталія Радзіховська, в.о. начальника управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС в області Роман Грущак та заступник начальника управління-начальник відділу позапланових перевірок ризикових платників та перевірок з питань відшкодування ПДВ управління податкового аудиту ГУ ДПС в області Олена Суська. 

Підсумки роботи податкової служби регіону за перший квартал поточного року, питання реєстрації ПН/РК у ЄРПН, нові форми податкової накладної та податкової декларації з податку на додану вартість та особливості складання податкової накладної та податкової звітності по ПДВ, а також про відповідальність за порушення платником податку граничних строків реєстрації ПН/РК обговорено на засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Також на засіданні обговорили основні правила і вимоги законодавства щодо мінімального податкового зобов’язання та новації контрольно-перевірочної роботи у рамках Закону України від 12 січня 2023 року №2888-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо платіжних послуг)».
Від членів Громадської ради надійшло ряд питань на які керівники профільних структурних підрозділів надали вичерпні відповіді.

Всі питання порядку денного розглянуто, Ігор Волков подякував всім за конструктивний діалог і злагодженість у роботі. 

Наприкінці заходу керівник податкової служби області подякував усім за активну участь, конструктивну співпрацю та побажав плідної роботи і надалі. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області