Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області відбулось заключне засідання Громадської ради

, опубліковано 28 грудня 2021 о 14:38

У п’ятницю, 24 грудня відбулось останнє у 2021 році засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. У зв’язку із закінченням терміну повноважень Громадська рада теперішнього складу завершує свою роботу.

Новації податкового законодавства, зокрема застосування РРО (ПРРО) та порядок обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців з 1 січня 2022 року, підсумки роботи управління за 11 місяців поточного року та новації у роботі електронних сервісів Державної податкової служби України обговорено на завершальному засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

Також присутні обговорили питання роботи Ініціативної групи з формування Громадської Ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

У роботі засідання взяв участь очільник податкової служби області Олександр Дозорець.

Як зазначив під час засідання заступник голови громадської ради Олександр Гавриленко, за інформацією аналітичного центру ІДІС (партнер Інститут розвитку інформаційного суспільства) Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області увійшла до когорти найдієвіших структур громадянського суспільства, які забезпечують ефективну комунікацію представників малого, середнього бізнесу, бізнес-асоціацій, громадських організацій із представниками ДПС України.

Олександр Дозорець подякував усім членам Громадської ради за ефективну спільну роботу та зауважив, що податківцям вдалося встановити цивілізований діалог з членами громадської ради.

Натомість члени Громадської ради подякували співробітникам ГУ ДПС в області за конструктив, відкритість та реальний діалог між представниками бізнесу та підприємництва з податковою службою.

https://kirovograd24.com/shortly/2021/12/29/u-podatkovii-kirovogradschini-vidbulos-zakljuchne-zasidannja-gromadskoi-radi.htm