Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протокол № 2 підсумкового засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для обрання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 11 січня 2022 о 13:34

Протокол № 2

 підсумкового засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для обрання Громадської ради при

Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

28.12.2021

Дата та час проведення: 28 грудня 2021 року, об 11 год. 00 хв.

Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55, прес-центр, 2-й поверх

Присутні: члени ініціативної групи у складі 7 осіб:

Ципарська Людмила Іванівна – перший заступник голови місцевого осередку ВГО „Асоціація ветеранів Державної податкової служби України”; Надутенко Олена Валентинівна - голова спілки малого та середнього підприємництва Кіровоградської області; Ревнівцева Інна Володимирівна - уповноважений представник Кіровоградської обласної громадської організації Союз жінок України «За майбутнє дітей»; Короб Сергій Миколайович – заступник голови Кіровоградської обласної громадської організації Всеукраїнського громадського об’єднання захисту конституційних прав і свобод громадян України «ПРАВОЗАХИСТ»; Гавриленко Олександр Анатолійович – голова Кіровоградської обласної громадської організації «Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства»; Самиляк Тамара Сергіївна – голова правління громадської організації «Спілка підприємців Кіровоградської області»; Прошаченко Вікторія Рудольфівна – завідувач сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Кіровоградській області.

Слухали: головуючого ініціативної групи Гавриленка О.А., який запропонував такий порядок денний:

1. Розгляд та аналіз пакетів документів кандидатів на участь в установчих зборах та формування складу учасників установчих зборів.

2. Обговорення звіту Ініціативної групи щодо аналізу наданих пакетів документів представниками інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах для формування громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

3. Обговорення формату проведення установчих зборів, вирішення організаційних питань, пов’язаних з їх проведенням.

Вирішили:

Внесені на обговорення пропозиції підтримати одноголосно.

З питання 1 Порядку денного:

Опрацьовано 17 пакетів документів, поданих інститутами громадянського суспільства для участі в установчих зборах для формування складу громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. За результатами аналізу документів сформовано список з 17 кандидатів, рекомендованих членами Ініціативної групи для участі у формуванні складу громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області, пакети документів яких були оформлені відповідно до вимог постанови КМУ від 03.11.2010 №996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” зі змінами та рекомендацій Ініціативної групи.

Вирішили:

Одноголосно прийняли рішення, рекомендований список розмістити на субсайті територіальних органів Головного управління ДПС у Кіровоградській області у розділі „Для громадськості”, підрозділ „Громадська рада/Ініціативна група/Установчі збори”.

З питання 2 Порядку денного:

Учасники засідання обговорили порядок інформування та інформаційного наповнення звіту про результати роботи Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для складу громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

З питання 3 Порядку денного:

Обговорили пропозиції членів Ініціативної групи щодо визначення регламенту установчих зборів, а також інші питання організації та проведення установчих зборів.

Вирішили:

1. Винести на розгляд учасників установчих зборів такі пропозиції:

- запропонувати обрати головуючим установчих зборів Гавриленка О.М. та секретарем – Прошаченко В.Р.

2. Обрати формою для голосування відкрите рейтингове голосування за кандидатури учасників установчих зборів, рекомендованих для участі у засіданні.

3. Схвалити проект порядку денного установчих зборів (додаток 1).

4. Схвалити текст оголошення про проведення установчих зборів (додаток 2).

Підтримали пропозиції одноголосно


Голова Ініціативної групи                                      Олександр ГАВРИЛЕНКО


Члени Ініціативної групи:

______________ Тамара САМИЛЯК

______________ Олена НАДУТЕНКО

______________ Людмила ЦИПАРСЬКА

______________ Інна РЄВНІВЦЕВА

______________ Сергій КОРОБ


Секретар Ініціативної групи Вікторія ПРОШАЧЕНКО