Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протокол №1 першого засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для обрання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 02 грудня 2021 о 15:36

02.12.2021

Дата та час проведення: 02 грудня 2021 року, об 11 год. 00 хв.

Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55, прес-центр, 2-й поверх

Присутні: члени ініціативної групи у складі 8 осіб:

Ципарська Людмила Іванівна – перший заступник голови місцевого осередку ВГО „Асоціація ветеранів Державної податкової служби України”; Надутенко Олена Валентинівна - голова спілки малого та середнього підприємництва Кіровоградської області; Ревнівцева Інна Володимирівна - уповноважений представник Кіровоградської обласної громадської організації Союз жінок України «За майбутнє дітей»; Короб Сергій Миколайович – заступник голови Кіровоградської обласної громадської організації Всеукраїнського громадського об’єднання захисту конституційних прав і свобод громадян України «ПРАВОЗАХИСТ»; Гавриленко Олександр Анатолійович – голова Кіровоградської обласної громадської організації «Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства»; Самиляк Тамара Сергіївна – голова правління громадської організації «Спілка підприємців Кіровоградської області»; Прошаченко Вікторія Рудольфівна – завідувач сектору пресслужби та адміністрування субсайту, комунікацій з громадськістю Головного управління ДПС у Кіровоградській області.

Порядок денний

1. Ознайомлення з Положенням про ініціативну групу.

2. Обрання голови ініціативної групи.

3. Обрання секретаря ініціативної групи.

4. Визначення дати та місця проведення установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.

5. Обговорення:

- змісту повідомлення інститутів громадянського суспільства про проведення  установчих зборів (дата та зміст);

- формату заяви від інститутів громадянського суспільства на участь в установчих зборах;

- формату додатків до заяви ІГС;

- порядку денного другого засідання ініціативної групи;

- порядку прийняття документів від ІГС.

6. Різне.

З питання 1 Порядку денного:

Учасники засідання ознайомилися з основними завданнями та повноваженнями Ініціативної групи, закріпленими відповідними нормами Положення.

З питання 2, 3 Порядку денного:

ЗАСЛУХАЛИ: Ципарську Л.І. яка запропонувала обрати головуючим на засіданні Ініціативної групи Гавриленко О.А., а секретарем Ініціативної групи – Прошаченко В.Р.

ВИРІШИЛИ: Запропоновані кандидатури підтримано одноголосно.

З питання 4 Порядку денного:

СЛУХАЛИ: Гавриленко О.А., який запропонував провести установчі збори для формування громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області 28 січня 2022 року о 13.00 годині та обрати місцем для проведення заходу прес-центр Головного управління ДПС у Кіровоградській області (вул. Велика Перспективна, 55, м. Кропивницький).

ГОЛОСУВАЛИ: „ за” – 8; „проти” – 0; „утрималося” – 0

ВИРІШИЛИ: провести установчі збори для формування громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області 28 січня 2022 року о 13.00 годині, за адресою: вул. Велика Перспективна, 55, м. Кропивницький (прес-центр).

З питання 5 Порядку денного:

СЛУХАЛИ: Прошаченко В.Р., яка повідомила, що прийом документів від ІГС завершується за 30 календарних днів до дати проведення установчих зборів. Тобто останній день прийому документів припадає на 27 грудня 2021 року (включно) до 17.00 години.

ВИРІШИЛИ: вважати останнім днем прийому документів 27 грудня 2018 року (включно) до 17.00 години. Відповідальною особою визначено Прошаченко В.Р. – секретаря Ініціативної групи.

СЛУХАЛИ:

Прошаченко В.Р., яка запропонувала затвердити зміст повідомлення для інститутів громадянського суспільства стосовно проведення установчих зборів, формат заяви від ІГС на участь в установчих зборах, формат додатків до заяви ІГС.

Ципарську Л.І., яка нагадала, що п.10 Типового Положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 зі змінами, передбачено, що до заяви додається заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку його персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто.

Прошаченко В.Р., яка повідомила, що абз. 9 п.10 Типового Положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 зі змінами, передбачено, що окрім документів до заяви для участі в установчих зборах додається фото делегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний веб-сайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

Прошаченко В.Р., яка підсумувала пропозиції та запропонувала поставити на голосування.

Вирішили: Винесені на обговорення пропозиції підтримано одноголосно.

З питання 6 Порядку денного:

Додаткові питання, винесені на обговорення Ініціативної групи:

Порядок денний проведення наступного засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для обрання громадської ради при Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області. Визначено дату та час його проведення – 28 грудня 2021 року об 11 год.00 хв.

 

Голова ініціативної групи                                    Олександр ГАВРИЛЕНКО

 

Секретар ініціативної групи                                  Вікторія ПРОШАЧЕНКО