Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Позиція ГУ ДПС у Кіровоградській області щодо встановлення ДБР факту порушення законодавства працівниками податкової

опубліковано 10 січня 2023 о 16:59

Головне управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що уповноваженим підрозділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Кіровоградській області за результатами перевірки, проведеної у 2021 році, було встановлено неналежне виконання у 2016-2018 роках своїх функціональних обов’язків посадовими особами Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, в частині повноти вжиття заходів стягнення податкового богу по окремому суб’єкту господарювання.

При цьому ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснювало свою діяльність з 15.09.2014 року та з 02.08.2019 року знаходиться в стані припинення юридичної особи в результаті реорганізації.

Матеріали даної перевірки у 2021 році були направлені до Територіального управління державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві для відповідного реагування.

Працівниками ДБР встановлено причетність працівників державного фіскального органу до порушень податкового законодавства.

Податковим органом на постійній основі вживаються всі заходи передбачені чинним законодавством щодо стягнення з підприємства податкового боргу.

Дана справа перебуває на постійному контролі ГУ ДПС у Кіровоградській області.

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області