Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 14 листопада 2022 о 09:45

За інформацією підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Кіровоградській області відділом постійно проводиться організаційно-роз’яснювальна робота, яка спрямована на формування всебічних знань з антикорупційного законодавства, неухильного дотримання і виконання працівниками вимог та обмежень, передбачених чинним законодавством, зокрема в заповненні е-декларацій, запобіганні та врегулюванні конфлікту інтересів.

З метою проведення профілактичної освітньої роботи щодо дотримання антикорупційного законодавства з початку 2022 року проведено 321 навчальний захід та 2 засідання «круглого столу».

Також, у 148 випадках роз’яснення надавались окремим працівникам за їх зверненнями, у 4 випадках методична та консультативна допомога надавалась структурним підрозділам Головного управління ДПС у Кіровоградській області.

На постійному контролі знаходиться питання недопущення виникнення конфлікту інтересів. За 9 місяців 2022 року ГУ ДПС у Кіровоградській області опрацьовано 154 повідомлення про наявність потенційного конфлікту інтересів. У 127 випадках конфлікти врегульовано шляхом усунення працівників від прийняття рішення та вчинення певних дій, у 27 випадках застосовано здійснення повноважень під зовнішнім контролем.

З метою виконання положень Антикорупційної програми та зменшення ймовірності вчинення корупційних правопорушень, ГУ ДПС у Кіровоградській області протягом 9 місяців 2022 року здійснено 16 контрольних заходів щодо усунення корупційних ризиків.

 

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області