Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня-травня 2024 року до сервісу ДПС «Пульс» надійшло 23 звернення

опубліковано 11 червня 2024 о 08:26

За інформацією сектору розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації управління організації роботи Головного управління ДПС у Кіровоградській області Протягом січня – травня 2024 року до сервісу ДПС «Пульс» надійшло 23 звернення за тематикою: 11 звернень (47,9 відс.) щодо роботи органів ДПС; 4 звернення (17,4 відс.) стосовно контрольно - перевірочної роботи; 3 звернення (13,1 відс.) щодо реєстрації податкових накладних та звітності; 2 звернення (8,7 відс.) стосовно приведення ІКПП у відповідність; по 1 зверненню (4,3 відс.) стосовно переходу на спрощену систему оподаткування, прийняття уточнюючої декларації платника єдиного податку та звільнення від сплати єдиного податку.

Питання, порушені заявниками, органами ДПС Кіровоградської області вирішені по суті. Результати розгляду відображені в Інформаційних картках та направлені до ІДД ДПС України. 

Сервіс «Пульс» Державної податкової служби України приймає звернення фізичних осіб та суб’єктів господарювання (далі – Заявники) щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку (далі – Інформація). 

Надати інформацію можна за номером телефону 0800-501-007. 

Також її можна надіслати на електронну пошту idd@tax.gov.ua  

Головне управління ДПС у Кіровоградській області