Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень-травень податківці Кіровоградської області отримали 112 письмових звернень від громадян

опубліковано 04 червня 2024 о 09:35

У січні-травні 2024 року до Головного управління ДПС у Кіровоградській області надійшло 112 письмових звернень, що на 20 звернень більше, ніж за січень-травень 2023 року. 

Із 112 письмових звернень за типом надходження всі звернення надійшли листами. Із вищезазначених звернень - 66 надійшло поштою (безпосередньо від громадян), 16 звернень – засобами електронного зв’язку, через мережу Інтернет (безпосередньо від громадянина), 1 звернення через органи влади та 29 звернення від інших органів, установ, організацій. 

За результатами виконання: 104 звернення виконано в термін та 8 звернень знаходяться на виконанні.

Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються: контрольно-перевірочна робота (34,8 відс.), місцеві податки (14,3 відс.), інформування про ухилення від сплати податків (14,6 відс.), реєстраційні номери облікових карток платників податків (8,3 відс.).

Особистий прийом громадян здійснюється керівництвом та структурними підрозділами ГУ ДПС у Кіровоградській області відповідно до затверджених графіків особистого прийому громадян.

За січень - травень 2024 року проведено 6 особистих прийомів, на яких були присутні 10 громадян.

Питання, що порушували громадяни в звернені на особистому прийомі стосувались податкової звітності, контрольно-перевірочної роботи, сплати ЄСВ, виключення підприємства з реєстру ризикових платників податків.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області