Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень-лютий 2023 року на «гарячі лінії» ГУ ДПС у Кіровоградській області надійшло 914 звернень

опубліковано 15 березня 2023 о 13:54

Протягом січня – лютого 2023 року Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області надано 914 телефонних консультацій, та 9 чатом в месенджері. 

Найчастіше платники зверталися з питань розрахунку мінімального податкового зобов’язання, щодо реєстрації платником ПДВ, декларуванню об’єктів нерухомого майна, подання таблиці даних платника податку на додану вартість, заповнення повідомлення та формування пакету документів щодо розблокування податкових накладних, щодо сплати майнових податків, щодо єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області функціонує комунікаційна податкова платформа. Саме такий формат співпраці допомагає активізувати комунікацію між податковою службою та представниками інститутів громадського суспільства та бізнес-асоціацій. 

Якщо у вас є питання, які потребують оперативного вирішення, надішліть звернення на нашу електронну скриньку: kr.ikc@tax.gov.ua. Провідні фахівці ГУ ДПС у Кіровоградській області розглянуть ваш запит та нададуть вам відповідь. 

Для інформаційної підтримки платників податків працюють «гарячі лінії» Головного управлінні ДПС у Кіровоградській області. Номери телефонів «гарячих ліній» територіальних органів ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial 

Закликаємо платників користуватись швидкими, зручними та мобільними каналами зв’язку з податківцями! 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області